Alien vs. Zombies - The Dark Lurking

Er en Action film instrueret af Gregory Connors med skuespillerne Roslyn van Doorn, Davyd Williams, Cassia Rosenstraus, Tonia Renee fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Året er 2017. Noget er gået helt galt på laboratorium 320 - et tophemmeligt forskningscenter beliggende 2 km under jordens overflade. Al kommunikation til omverdenen er afbrudt, og noget dødbringende og blodtørstigt er sluppet løs i de mørke og øde gange... Otte overlevende forsøger at kæmpe sig de tretten etager op til overfladen. Men én af dem er ikke, hvad vedkommende giver sig ud for at være. Alien vs. Zombies – The Dark Lurking er australske Gregory Connors' debut som spillefilmsinstruktør, men han har tidligere vundet en pris for actionkortfilmen Netherworld på New York International Independent Film Festival.

Alien vs. Zombies - The Dark Lurking

Detaljer

Genre Action
Originaltitel The Dark Lurking
Instruktør Gregory Connors
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere