Fragile

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Jaume Balagueró med skuespillerne Elena Anaya, Richard Roxburgh, Michael Pennington, Colin McFarlane fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Amy Nicholls er sygeplejerske på Mercy Falls Children's Hospital, som står over for en lukning. Alle indlagte børn skal derfor forflyttes til andre hospitaler, men flytningerne forløber langt fra problemfrit. Af uforklarlige årsager er børnene ikke på deres stuer og lyset går pludselig ud, mens voldsomt uvejr opstår ud af det blå. I det hele taget hersker der en underlig stemning på hospitalets gange og børnene begynder at tale om en mystisk lille pige, som for enhver pris vil sørge for at børnene ikke forlader hospitalet nogensinde!

Fragile

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Frágiles
Instruktør Jaume Balagueró
Udgivelsesår 2005
Tags Hospital, fejhed(cowardliness), trussel(menace), sygeplejerske(nurse), Isle af hvid(isle of white), klinik(clinic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film