salton sea, the

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af D.J. Caruso med skuespillerne Glenn Plummer, Peter Sarsgaard, Adam Goldberg, Doug Hutchison fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Hun var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og så var hun ikke mere. Jazzmusikeren Danny Parkers kone blev myrdet, og Danny kunne intet gøre for at forhindre det. Nu er den nedbrudte trompetist nede i skidtet og fortabt blandt Los Angeles' hjemløse speed-misbrugere - eller er han? I Dannys verden er intet, og især ikke Danny, dét, man skulle tro.

salton sea, the

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel salton sea, the
Instruktør D.J. Caruso
Udgivelsesår 2002
Tags Neo-noir, Jazz musiker(jazz musician), dobbelt identitet(dual identity), identitet(identity), krig på narkotika(war on drugs), stof scene(drug scene)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film