Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af David Yates med skuespillerne Christopher Birks, Jeremy Oliver, Callum Turner, Jessica Williams fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Magizoologen Newt Scamander var med til at fange den onde troldmand Gellert Grindelwald i 1926. Men Grindelwald er ikke længe om at slippe ud af sit fangenskab. Hans plan er at samle et følge af ligesindede og skabe en race af fuldblods troldmænd, der kan overtage verdensherredømmet. Det er op til Newt og hans tidligere mentor, Albus Dumbledore, at stoppe Grindelwald i Paris.

Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald
Instruktør David Yates
Udgivelsesår 2018
Tags efterfølger(sequel), nye York City(new york city), verden krig II(world war ii), heks(witch), 1920s, guiden(wizard), gamle flamme(old flame), Harry Potter, paris frankrig(paris, france), fantastisk dyr(fantastic beasts), wizarding verden(wizarding world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere