Deep Blue Sea

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Renny Harlin med skuespillerne Saffron Burrows, Samuel L. Jackson, Aida Turturro, Brent Roam fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe videnskabsmænd i undervandslaboratoriet Aquatica har gennem længere tid manipuleret med 3 hajers hjerner, for at udvikle et middel mod Alzheimers syge. Da de har arbejdet under tidspres og på et stramt budget, er det ikke lykkedes dem at modvirke en uønsket bivirkning; Hajerne er blevet intelligente. Pludselig står videnskabsmændende overfor at skulle ende som hajføde...

Deep Blue Sea

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Deep Blue Sea
Instruktør Renny Harlin
Udgivelsesår 1999
Tags Nej åbning Credits(no opening credits), haj(shark), haj angreb(shark attack), Alzheimers sygdom(alzheimer's disease), Killer haj(killer shark)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film