Sicario 2: Soldado

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Stefano Sollima med skuespillerne Barrett James, Lourdes Del Rio Garcia, Ryan Jason Cook, Thang Khan Gin fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

De brutale mexicanske narkokarteller er begyndt at smugle terrorister over grænsen mellem USA og Mexico. CIA-agenten Matt Graver allierer sig med den mystiske lejemorder Alejandro, hvis familie blev myrdet af kartellerne. Alejandro kidnapper narkokongen Reyes' 12-årige datter for at spille kartellerne ud mod hinanden. Men Reyes reagerer ikke som ventet, og snart løber det hele løbsk.

Sicario 2: Soldado

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Sicario 2: Soldado
Instruktør Stefano Sollima
Udgivelsesår 2018
Tags korruption(corruption), efterfølger(sequel), vold(violence), Shootout, Neo-noir, CIA, eksplosion(explosion), Rescue, brutalitet(brutality), tegn sprog(sign language), narkotika(drugs), mexicanske kartellet(mexican cartel), kartellet(cartel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere