Training Day

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Antoine Fuqua med skuespillerne Jaime Osorio Gómez, Nick Chinlund, Scott Glenn, Cliff Curtis fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En ny betjent kæmper for at bevise sit værd over for en erfaren narkobetjent, men han opdager hurtigt, at alt ikke er, som det bør være.

Training Day

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Training Day
Instruktør Antoine Fuqua
Udgivelsesår 2001
Tags Los Angeles, politiet brutalitet(police brutality), stof forhandler(drug dealer), stof trafik(drug traffic), krig på narkotika(war on drugs), bande medlem(gang member), mexicanske amerikansk(mexican american), Barrio, Chicano, Cholo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film