Til vi falder

Er en Drama film instrueret af Samanou Acheche Sahlstrøm med skuespillerne Jorge Román, Katja Danowski, Cristóbal Pinto, Pernille Andersen fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Nogle år efter at deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam og Louise tilbage for at afslutte politisagen. Det bliver et vemodigt og overvældende gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver så godt hun kan at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Samtidig står parret ved en skillevej – det er svært at blive sammen, med det tab de har lidt, men det er også svært at gå hver til sit, når det sidste, man har, er hinanden. På forskellig vis forsøger parret at finde ud af sorgen og ind i livet, og sammen får de nu en sidste chance for at genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv.

Til vi falder

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Til vi falder
Instruktør Samanou Acheche Sahlstrøm
Udgivelsesår 2019
Tags Kærlighed(love), familie(family), sorg(grief), natur(nature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere