hooligan

Er en Dokumentar film instrueret af Gerry Easter med skuespillerne Andrew Jennings, Sean Bean, Donal MacIntyre, Jamie Dorrington fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Sean Bean præsenterer rystende ærligt den virkelige historie om fodboldvold, Med nogle af sportens mest berygtede skikkelser og med filmoptagelser af den værste hooliganisme nogensinde set, interviews med tidligere hooligans, politiet og fodboldmyndighederne indfanger Donal Macintyre, instruktør og undersøgende journalist, den frygt, vold og kaos, som hooliganismen er. Fodboldvold var engang en meget britisk syge, men er blevet global. Denne dokumentarfilm undersøger motivationerne hos de involverede og spørger, hvad fremtiden bringer for hooliganen, både hjemme og i udlandet.

hooligan

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel hooligan
Instruktør Gerry Easter, Donal MacIntyre
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere