Superman Ii

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Richard Lester med skuespillerne Bill Bailey, Hadley Kay, Hal Galili, Alain Dehay fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Det viser sig, at Superman ikke er den eneste overlevende fra Krypton. Tre kriminelle, dømt til eksil, undslipper og ankommer til jorden. Med alt andet end gode hensigter og superkræfter som Supermans begynder de at overtage verdensherredømmet. Heldigvis har vi Superman på vores side, og han er ikke bleg for at tage kampen op.

Superman Ii

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy
Originaltitel Superman II
Instruktør Richard Lester
Udgivelsesår 1980
Tags efterfølger(sequel), duringcreditsstinger, superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), tab af jomfruelighed(loss of virginity), kriminelle(criminal), overmenneskelig styrke(superhuman strength), besparelse den verden(saving the world), Superman, DC tegneserier(dc comics), baseret på en Comic(based on a comic), Super beføjelser(super powers), Phantom zone, raket fyret granat(rocket fired grenade), krystal maskine(crystal machine)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film