sand serpents

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Jeff Renfroe med skuespillerne Andreea Paduraru, Andreea Coscai, Jason Gedrick, Duma Iulian fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe amerikanske soldater er gået i baghold i den afghanske ørken omringet af blodtørstige Taliban-krigere. De fundamentalistiske lokale terrorister vinder den første ildkamp og tager amerikanerne til fange. De bagbindes med bind for øjnene. En gigantisk eksplosion gennemryster bygningen, hvor de sidder. Da det lykkes soldaterne at vriste sig fri, opdager de, at de er alene. I hvert fald tilsyneladende. For pludselig får kampen en ny karakter og selv Black Hawk-helikoptere har svært ved at hamle op med fjenden.

sand serpents

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller
Originaltitel sand serpents
Instruktør Jeff Renfroe
Udgivelsesår 2009
Tags eksplosion(explosion), krig(war), soldat(soldier), Taliban, Giant orm(giant worm), Afganistan
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere