Monty Python's A Liar's Autobiography

Er en Animation, Dokumentar film instrueret af Ben Timlett med skuespillerne Stephen Fry, Cameron Diaz, Terry Gilliam, Graham Chapman fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Trods dét, at Graham Chapman døde for et kvart århundrede siden, er han hoveddrivkraften bag dette grafiske sammensurium af Monty Python'ske betragtninger. Flankeret af de originale medlemmer John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin og Terry Jones samt en god håndfuld gæstestjerner, leverer Chapman et farvefyldt patchwork af sit livs op- og nedture i denne animationskomedie, som måske ikke er helt tro mod virkeligheden, men 100% i Monty Pythons ånd. Det er filmatiseringen af Chapmans løgnagtige skriblerier kaldet A Liar's Auto-biography fra 1980, som han, kort inden sin død i 1989, indtalte på bånd, som gør, at han for første gang i knap 25 år kan optræde sammen med resten af Monty Python.

Monty Python's A Liar's Autobiography

Detaljer

Genre Animation, Dokumentar
Originaltitel A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman
Instruktør Ben Timlett, Bill Jones, Jeff Simpson
Udgivelsesår 2012
Tags Monty python
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film