Get the Gringo

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Adrian Grunberg med skuespillerne Peter Stormare, Dolores Heredia, Mel Gibson, Fernando Becerril fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En fuldtidskriminel (Mel Gibson) er på flugt med millioner af stjålne dollars, som kunne have sendt ham på en evig ferie. Men så nemt skal det ikke gå. Efter en biljagt med det amerikanske grænsepoliti i hælene ender jagten syd for den amerikanske grænse, og køreren sendes til det mexicanske fængsel ”El Pueblito”, hvor fremmede har en yderst lav overlevelse-rate. Heldigvis får han støtte fra uventet kant - en 9-årig dreng (Kevin Hernandez), der kender fængslet som sin egen bukselomme, og ikke mindst ved, hvordan man overlever i et fængselsmiljø med egen ret og lov.

Get the Gringo

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel How I Spent My Summer Vacation
Instruktør Adrian Grunberg
Udgivelsesår 2012
Tags Mexico
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film