the vampires assistant

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Paul Weitz med skuespillerne Lauren Graham, Jane Krakowski, Ray Stevenson, Willem Dafoe fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Et hæsblæsende eventyr, der bygger på Darren Shans bestsellere. Da den 16-årige Darren besøger et omrejsende freak show, bliver han bidt af en vampyr (John C. Reilly). Som nyudklækket udød slutter han sig til Cirque Du Freak og føres ned i en fantastisk verden, der vrimler af vidunderlige vandskabninger – spillet af blandt andre Salma Hayek og Willem Dafoe. Vampyrerne er på randen af krig mod deres grusomme fjender, og menneskehedens skæbne afhænger af en enkelt drengs mod.

the vampires assistant

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel the vampires assistant
Instruktør Paul Weitz
Udgivelsesår 2009
Tags baseret på unge voksen bog(based on young adult book), bedste ven(best friend), edderkop(spider), vampyr(vampire), Wolfman, modgift(antidote), gryderet(stew)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film