Wallander - Forsvundet

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Leif Magnusson med skuespillerne Gustaf Hammarsten, Krister Henriksson, Liv Mjönes, Krister fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kurt Wallander involveres i en sag om en forsvundet 8-årig pige. Det eneste man finder er noget slik og pigens cykel. Kurt bliver besat af at finde pigen i live, og minutterne tikker. De har tiden imod sig, og det første døgn er altafgørende. Forældrene ligger i en strid om forældremyndigheden, og faderen har planer om at tage pigen med tilbage til Chile. Da moderen findes dræbt i datterens seng, går det op for Kurt, at de jager et desperat og farligt menneske.

Wallander - Forsvundet

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Wallander - Försvunnen
Instruktør Leif Magnusson, Leif Magnusson Magnusson
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere