gensyn med yorkshire

Er en Biografi, Drama film instrueret af Anand Tucker med skuespillerne Alannah Barlow, Colin Firth, Juliet Stevenson, Claire Skinner fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Blake finder ud af, at hans far kun har kort tid tilbage at leve i. Så han rejser tilbage til Yorkshire for at bo i den by, han voksede op i. Efterhånden som faderens tilstand forværres, ser Blake tilbage på sit forhold til ham. Han mindes ting, de har gjort sammen, fortroligheden mellem dem og også de uoverensstemmelser, de har haft.

gensyn med yorkshire

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel gensyn med yorkshire
Instruktør Anand Tucker
Udgivelsesår 2007
Tags familie(family), far-søn forholdet(father-son relationship), Hospital, sygdom(illness), hukommelse(memory), konfrontation(confrontation), gamle kæreste(old girlfriend)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film