Hyde Park on Hudson

Er en Biografi, Komedie, Drama film instrueret af Roger Michell med skuespillerne Olivia Colman, Olivia Williams, Andrew Havill, Bill Murray fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I 1939 besøgte den engelske konge George VI den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelts på hans landsted for at bede om hjælp mod tyskerne. Det historiske møde gengives af Daisy Suckley (Laura Linney), en slægtning af Roosevelt, der også blev hans fortrolige. Bill Murray blev Golden Globe-nomineret for sin rolle som Roosevelt.

Hyde Park on Hudson

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Drama
Originaltitel Hyde Park on Hudson
Instruktør Roger Michell
Udgivelsesår 2012
Tags dronning(queen), Park, 1930s, Franklin d. Roosevelt, Hyde Park, dronning af England(queen of england), Kongen af England(king of england), Park Navn i titel(park name in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film