kellys helte

Er en Action, Krig, Komedie film instrueret af Brian G. Hutton med skuespillerne Harry Dean Stanton, Hal Buckley, Gavin MacLeod, John G. Heller fra 1970

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

De var en flok småsvindlere, indtil de fik nys om guldbarrerne en formue i konfiskeret nazi-guld. Clint Eastwood samarbejder igen med Ørneborgens instruktør i denne actionspækkede og humoristiske beretning om nogle menige, der beslutter sig for at få lidt ekstra ud af krigen. Eastwood spiller løjtnant Kelly, og han udtænker en plan til at komme ind bag fjendens linier og stjæle byttet.

kellys helte

Detaljer

Genre Action, Krig, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel kellys helte
Instruktør Brian G. Hutton
Udgivelsesår 1970
Tags guld(gold), kampagne(campaign), verden krig II(world war ii), os hær(us army), rustning(armor), tank, oberst(colonel), guld bar(gold bar), løjtnant(lieutenant), forsiden(front)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film