The Replacement Killers

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Antoine Fuqua med skuespillerne Patrick Kilpatrick, Carlos Gómez, Jürgen Prochnow, Frank Medrano fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Hyret lejemorder John Lee er spurgt af Chinatown kriminalitet boss Terence Wei at myrde den unge søn af politimand Stan Zedkov. Lee har drengen i hans seværdigheder, men hans samvittighed får det bedre af ham, og han skåner barnets liv. Bange for, at Wei vil hævne sig på sin familie i Kina, Lee opsøger ekspert forfalskeren Meg Coburn at opnå passet han har brug for at komme ud af landet, men et band af udskiftning dræbere er snart på hans spor.

The Replacement Killers

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel The Replacement Killers
Instruktør Antoine Fuqua
Udgivelsesår 1998
Tags USA, Hitman, stof forhandler(drug dealer), Assassin, Kina(china), overfald riffel(assault rifle), på den køre(on the run), samvittighedsfuld Indsigeren(conscientious objector)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere