Indiana Jones Og Jagten På Den Forsvundne Skat

Er en Action, Eventyr film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Karen Allen, Reg Harding, Vic Tablian, Anthony Chinn fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den berømte og berygtede arkæolog og eventyrer Dr. Indiana Jones bliver hyret af dem amerikanske regering til at finde den tabte Ark. Arken skulle efter sigende indeholde enorme okkulte kræfter og vil derfor måske være det ultimative våben i den forestående 2. Verdenskrig. Men Adolf Hitler har også hørt om arken og sender ondskabsfulde lakajer ud for at sikre sig skatten.

Indiana Jones Og Jagten På Den Forsvundne Skat

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel Raiders Of The Lost Ark (HD)
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1981
Tags medaillon, skat jagt(treasure hunt), Egypten(egypt), nazisterne(nazis), udgravning(excavation), arkæolog(archaeologist), ti befalinger(ten commandments), gåden(riddle), skat(treasure), besparelse den verden(saving the world), hat, Himalaya, Cairo, læder jakke(leather jacket), Moses, arkæologi (archeology ), Pisk(whip), Indiana Jones, hagekors(swastika), Nepal, Middelhavet(mediterranean), Arken af den pagt(ark of the covenant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film