om heste og mænd

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Benedikt Erlingsson med skuespillerne Erlingur Gíslason, Ólafur Flosason, Kjartan Ragnarsson, Halldóra Geirharðsdóttir fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Alfahannen Kolbeinn er ridende på sin hvide hoppe, som alle i byen misunder ham. Solveig er forelsket i Kolbeinn og inviterer ham til middag. Men ved den romantiske afsked går det galt - Solveigs sorte hingst bryder igennem hegnet og kaster sig straks over den smukke hvide hoppe, alt imens Kolbeinn sidder i sadlen. Med knækket stolthed rider Kolbeinn hjem på sin nu befrugtede hoppe. Hoppen må lade livet og mange drabelige optrin sættes i gang. Dette er beretningen om forholdet mellem islændinge og deres heste - men også fortællingen om islændinge imellem, hvor seks tragikomiske fortællinger væves sammen til et farverigt og fantasifuldt kludetæppe.

om heste og mænd

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel om heste og mænd
Instruktør Benedikt Erlingsson
Udgivelsesår 2013
Tags hest(horse), sne Storm(snow storm), islandsk(icelandic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film