Last Chance Harvey

Er en Romantik, Drama film instrueret af Joel Hopkins med skuespillerne Richard Schiff, Liane Balaban, Robert Jezek, James Brolin fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Harvey er kommet for sent til sit fly, på vej tilbage fra sin datters bryllup, hvor hun havde foretrukket at blive ført op af sin stedfar - og så er han for øvrigt lige blevet fyret over telefonen. Hans veje krydser Kates (Emma Thompson), og hans galgenhumor får hende til at smile, mens hendes intelligens og følsomhed tiltaler ham, og der springer en gnist imellem dem. De to mennesker er, på hver deres måde, endt i en blindgyde, og begge er ude over deres første ungdom, men i 'Sidste chance, Harvey' har de nu en aften og en bryllupsreception til at tage en chance.

Last Chance Harvey

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Last Chance Harvey
Instruktør Joel Hopkins
Udgivelsesår 2008
Tags duringcreditsstinger, far datter forholdet(father daughter relationship), bryllup(wedding), arbejde(work), amerikansk i den UK(american in the uk)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film