Stjålne kroppe

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Abel Ferrara med skuespillerne Gabrielle Anwar, G. Elvis Phillips, Meg Tilly, Forest Whitaker fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I dennne tredje indspilning af Jack Finneys 'Invasion of the Body Snatchers' er hovedpersonen Marty, der sammen med sin far, sin stedmor og stedbror flytter til en militærbase, hvor faren skal forske. Marty er ikke tilfreds med situationen og er heller ikke helt glad for sin stedmor, men disse er ikke de eneste problemer Marty må kæmpe med. Rumvæsner arbejder på et plot om at lave alle mennsker om til ufølsomme væsner og om natten sker transformationen, men man kan ikke se det, for de ligner stadig sig selv. Martys familie er de eneste, der endnu ikke er blevet angrebet af rumvæsenerne, selv Martys to nye venner, som ellers hjalp hende med at bekæmpe dem, angribes. Hvem kan Marty stole på?

Stjålne kroppe

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Body Snatchers
Instruktør Abel Ferrara
Udgivelsesår 1993
Tags militære Base(military base), giftige(toxic), sovende(sleeping), udenjordisk invasion(extraterrestrial invasion), udenjordisk liv form(extraterrestrial life form)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere