star trek 2: the wrath of khan

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Nicholas Meyer med skuespillerne DeForest Kelley, Walter Koenig, Nichelle Nichols, Bibi Besch fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Admiral James T. Kirk begynder at føle, at de lange ture rundt i kosmos kun er noget for de unge, og at fremtiden aldrig kan blive lige så spændende, som fortiden har været. Men på en rutinemæssig inspektion med U.S.S. Enterprise tager Kirks karriere en helt ny drejning, da hans ærkefjende fra det 20. århundrede på jorden, den genetisk modificerede krigsherre Khan Noonian Singh, er tilbage. Khan er undsluppet sit glemte fængsel og planlægger nu at stjæle den tophemmelige anordning ved navn Genesis-projektet og gøre det endegyldigt af med sin gamle fjende Kirk.

star trek 2: the wrath of khan

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel star trek 2: the wrath of khan
Instruktør Nicholas Meyer
Udgivelsesår 1982
Tags Midlife krise(midlife crisis), asteroide(asteroid), selv offer(self sacrifice), plads Opera(space opera), Genetik(genetics), Star Trek, stråling(radiation), USS Enterprise, Genesis, terraforming, Simulator, kadet(cadet), USS Reliant, Ceti Alpha v
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film