det brændende spørgsmål

Er en Diverse, Krimi, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Sigrid Horne-Rasmussen, Henry Nielsen, Richard Christensen, Povl Wøldike fra 1943

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I sine hundredevis af filmroller har Poul Reichhardt sjældent været skurken. Men i denne er han en usympatisk døgenigt og skørtejæger der bringer unge piger i ulykke. Det sker også for Bodil. Hun bliver gravid med ham samtidig med at hun atter begynder at komme sammen med sin ungdomskæreste. Endnu værre bliver det, da han også gør en kendt professors purunge datter gravid.

det brændende spørgsmål

Detaljer

Genre Diverse, Krimi, Drama
Originaltitel det brændende spørgsmål
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1943
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere