Den hvide planet

Er en Dokumentar film instrueret af Thierry Ragobert med skuespillerne Ben, Jean-Louis Étienne fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Nordpolen er et unikt sted med et enestående klima og et dyreliv, man ikke finder andre steder i verden. Udstrakte tundraer, isbjerge og gletschere - naturen er lige så mageløs, som den er barsk. I disse omgivelser lever nogle af de mest mærkværdige og imponerende dyrearter. Og vi kommer helt tæt på disse skabninger - en isbjørnemor føder to unger, og tre måneder senere tager ungerne deres første spæde skridt i den hvide natur. Den legendariske narhval boltrer sig i vandet, og en hel hær af rener vandrer over tundraen. Den Hvide Planet følger disse og mange flere fascinerende dyrearter gennem de fire årstider. Efter Pingvinmarchen kommer nu endnu et bevis på den fantastiske verden vi lever i. De fremragende filmoptagelser taler for sig selv og giver os et indblik i en skrøbelig del af verden. På 30 år er et område svarende til to gange Frankrigs størrelse smeltet væk, og med den fart er Nordpolens rige dyreliv stadig mere truet.

Den hvide planet

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel La planète blanche
Instruktør Thierry Ragobert, Thierry Piantanida, Jean Lemire
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere