Sinister 2

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Ciaran Foy med skuespillerne Lucas Jade Zumann, Delphine Pontvieux, John Francis Mountain, Clare Foley fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

'Sinister 2' handler om alenemoren Courtney Collins, der flygter fra sin voldelige eksmand sammen med tvillingedrengene Zach og Dylan. De beslutter at søge tilflugt i en forladt gård, men inden længe dukker en privatdetektiv op. Gården har tilsyneladende huset en familie, der blev myrdet, og sagen er aldrig blevet opklaret. Privatdetektiven er dog overbevist om, at gården er det sted, hvor den dæmoniske ånd, Bughuul, vil slå til næste gang. Sinister 2 er efterfølgeren til den succesrige gyser fra 2012.

Sinister 2

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Sinister 2
Instruktør Ciaran Foy
Udgivelsesår 2015
Tags efterfølger(sequel), tvillinger(twins), Haunted hus(haunted house)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film