Legend of Hell

Er en Action, Fantasy, Kriminal film instrueret af Olaf Ittenbach med skuespillerne Daryl Jackson, Vlasto Peyitch, Martina Ittenbach, Wayne Darrin fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da arkæologen Selma (Karen Breece) deltager i en udgravning i Marokko, opdager hun en 5.000 år gammel portal, der er låst indefra ved hjælp af en hidtil uset mekanisme. Hun finder også et mærkeligt skrift, der er skrevet i et 3.000 år gammelt og glemt sprog. Kort tid efter ønsker kunsthandleren Gabriel Moses (James Matthews) at købe det gamle skrift, men handlen kører af sporet og Selma bliver skudt og dræbt... Men døden fører hende blot til en astral verden, en dimension udenfor tid, sted og rum, hvor en mystisk guide forklarer hende, at hun er vendt tilbage til et tidligere liv for én gang for alle at lukke porten til Helvede, før den virkelige verden oversvømmes af dæmoner og blodtørstige monstre.

Legend of Hell

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Kriminal, Gyser
Originaltitel Legend of Hell
Instruktør Olaf Ittenbach
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere