Moon 44

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Roland Emmerich med skuespillerne Andy Howarth, William Begatie, Thomas Nickel, Lisa Eichhorn fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

År 2038 - Jordens naturlige ressourcer er næsten opbrugt. Multinationale selskaber er begyndt med minedrift på fjerne planeter for at skaffe energi. På Moon 44 forsvinder dyrebart materiel - og Felix Stone fra afdelingen for interne anliggender må gå undercover for at løse mysteriet. Hans medhjælpere er hærdede straffefanger, der deltager på en umulig mission med håb om en nedsat straf. Moon 44 er helvedes forgård i en fjern galakse - og ingen er sikre på, hvem der er ven - og hvem der er fjende.

Moon 44

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Moon 44
Instruktør Roland Emmerich
Udgivelsesår 1990
Tags robot, rå materialer(raw materials), mondbasis
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film