Parker

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Taylor Hackford med skuespillerne Emma Booth, Sala Baker, Nick Nolte, Clifton Collins, Jr. fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

I denne kulørte, actionfyldte krimi-thriller med Jason Statham, Jennifer Lopez og Nick Nolte, bliver en hårdkogt tyv, der har en usædvanlig etisk tilgang til sit arbejde, forrådt af resten af sin gruppe og efterladt dødligt såret. Da han efterfølgende udgiver sig for at være en velhavende texaner og danner alliance med en kvindelig, fraskilt ejendomsmægler, ser han ud til at kunne kapre holdets seneste kup og i sidste ende få hævn.

Parker

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Parker
Instruktør Taylor Hackford
Udgivelsesår 2013
Tags professionel tyv(professional thief)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere