rejsen til amerika

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Don Bluth med skuespillerne Amy Green, Neil Ross, Pat Musick, Dom DeLuise fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Håbet om endelig at komme væk fra fattigdom og væmmelige katte gør, at musefamilien Muskowitz beslutter sig til at emigrere til Amerika. Under rejsen over Atlanten, bliver lille Fievel skyllet overbord og flyder på må og få ind i New Yorks havn. Til sin forskrækkelse opdager den lille mus, at der lurer mange farer i det nye hjemland - og gaderne er ikke lavet af ost - som han havde fået fortalt! Et festligt, godmodigt og gribende eventyr! Et tegnet mesterværk for hele familien!

rejsen til amerika

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Drama
Originaltitel rejsen til amerika
Instruktør Don Bluth
Udgivelsesår 1986
Tags mus(mouse), nye York(new york), Rusland(russia), jøde(jew), kat(cat), indvandring(immigration), Kosak(cossack), amerikansk drøm(american dream), Hanukah, pogromen(pogrom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film