Politiskolen 2

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Jerry Paris med skuespillerne Bubba Smith, Marion Ramsey, Julie Brown, Bruce Mahler fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mahoney og vennerne er blevet færdige på politiskolen, og får nu udstukket deres første opgave! Som altid opvejer deres optimisme og ildhu de eventuelle professionelle mangler, og de tager tingene i stiv arm. Spørgsmålet er dog om de formår at hamle op med en bande graffiti-malere....

Politiskolen 2

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Police Academy 2: Their First Assignment
Instruktør Jerry Paris
Udgivelsesår 1985
Tags undersøgelsen(investigation), politiet operation(police operation), spionage(spying), håndjern(handcuffs), politiet Chief(police chief), politiet hverdagens liv(police everyday life), politiet Academy(police academy), Kommandanten(commandant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film