laugh killer laugh

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Kamal Ahmed med skuespillerne Robert Arensen, Tom Sizemore, Gino Cafarelli, Bianca Hunter fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Frank Stone (William Forsythe) er lavt placeret på rangstien i en New York gangsterfamilie, og han lever et rimeligt deprimerende liv. En dag får han den skøre ide, at han vil tage en 'creative writing class'. Han har ikke rigtig nogen originale historier at byde på, så han begynder at skrive historier fra sit eget liv ned. Det falder naturligvis ikke i god jord hos hans arbejdsgivere, som tager en grusom hævn. Men Frank Stone har fundet en grund til at leve! Han kan smile igen, og han kan grine! Frank er ikke sådan at slå ned!

laugh killer laugh

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel laugh killer laugh
Instruktør Kamal Ahmed
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere