Carlos the jackal TV-serien

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Olivier Assayas med skuespillerne Susanne Wuest, Christoph Bach, Rami Farah, Anna Thalbach fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For to årtier, var Carlos den mest eftersøgte terrorist på jorden. I forskellige forklædninger og under mange pseudonymer var han i spidsen for en verdensomspændende organisation med ansvar for hensynsløse drab, kapringer og bombninger. Professionel revolutionær, playboy, dandy og lejemorder, han efterlod et spor af ødelæggelse og knuste hjerter i sit kølvand, da han gik om hans dødbringende rejser over hele verden. Dette er historien om Sjakalen Carlos.

Carlos the jackal TV-serien

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Carlos
Instruktør Olivier Assayas
Udgivelsesår 2010
Tags pistol(gun), bil bombe(car bomb), tv mini-serie(tv mini-series), terrorisme(terrorism), OPEC, gidsel situation(hostage situation), revolutionerende(revolutionary)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film