Concussion

Er en Drama film instrueret af Peter Landesman med skuespillerne Albert Brooks, David Morse, Stephen Moyer, Eddie Marsan fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

'Concussion' handler om neuropatologen Dr. Bennet Omalu, der som den første opdager, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader forårsaget af sporten. Omalu konstaterer tilstanden, der går under navnet kronisk traumatisk ecefalopati (CTE), hos en tidligere fodboldspiller, som er død af hjertestop. Den banebrydende retsmediciner forsøger nu at få sandheden frem om sportsgrenens farlige konsekvenser, men den amerikanske football-liga NFL forsøger ihærdigt at benægte, at det er den voldsomme sport, der forårsager lidelsen. Filmen er baseret på den virkelige historie om den nigerianske immigrant og retsmediciner Bennet Omalu, der tvinges ud i en indædt kamp med en af verdens mest magtfulde institutioner.

Concussion

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Concussion
Instruktør Peter Landesman
Udgivelsesår 2015
Tags amerikansk fodbold(american football), biografi(biography), professionel Sport(professional sports), Sport skade(sports injury), NFL
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film