Always Shine

Er en Thriller film instrueret af Sophia Takal med skuespillerne Marisa Takal, Caitlin Fitzgerald, Lawrence Michael Levine, Colleen Camp fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

De to bedste veninder Anna og Beth, beslutter sig for at tage på ferie sammen for at redde deres venskab, der er begyndt at smuldre. De er begge skuespillere, men Anna har haft mere succes end Beth, og det har påvirket deres dynamik. Problemet er bare, at fordi de begge er skuespillere og sjældent får lov til at være sig selv, har de pludselig mistet evnen til at være ærlige overfor hinanden. Spændinderne stiger, de to kvinder begynder at manipulere hinanden, og en uundgåelig konfrontation nærmer sig.

Always Shine

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Always Shine
Instruktør Sophia Takal
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), bedste ven(best friend), psykologiske(psychological), jalousi(jealousy), midlertidig sindssyge(temporary insanity), person snapper(person snapping)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere