American Violence

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Timothy Woodward Jr. med skuespillerne Patrick Kilpatrick, Columbus Short, Kyler Burk, Kaiwi Lyman-Mersereau fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den verdensberømte psykolog Amanda Tyler er fascineret af årsagen til voldshandlinger. Da hun bliver tilbudt at interviewe og analysere den dødsdømte fange Jackson Shea, som har en fortid med vold og korruption, ser hun en mulighed for at fordybe sig endnu mere i området. Da interviewet begynder, og det står klart, at Jacks skæbne balancerer mellem liv og død, må Amanda beslutte, om hun vil fortsætte med projektet, selv om han skal henrettes. En actionthriller i samme ånd som ONDSKABENS ØJNE.

American Violence

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel American Violence
Instruktør Timothy Woodward Jr.
Udgivelsesår 2017
Tags Neo-noir, psykolog(psychologist), interview, død række beboer(death row inmate), kvinde psykolog(female psychologist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere