Resident Evil: Extinction

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Russell Mulcahy med skuespillerne Linden Ashby, Spencer Locke, Matthew Marsden, Joe Hursley fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Heltinden Alice lider af hukommelsestab, og skal sammen med en gruppe overlevende fra Raccoon City nå igennem det øde og vilde ørkenlandskab og videre til Alaska.

Resident Evil: Extinction

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Resident Evil: Extinction
Instruktør Russell Mulcahy
Udgivelsesår 2007
Tags Dystopia, zombier(zombies), sammensværgelse(conspiracy), klon(clone), efter apocalypse(post-apocalypse), mutant, onde Corporation(evil corporation), baseret på video spil(based on video game), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film