crawl or die

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Oklahoma Ward med skuespillerne Torey Byrne, Will Crown, Tom Chamberlain, David Paul Baker fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jorden, som vi kender det er væk. En virus har ødelagt planeten og gjorde alle sine kvinder ufrugtbar, alle undtagen én. En elite team af soldater har til opgave at bringe kvinden i sikkerhed på den nyligt beboelige Jord Two. Men når de er tvunget under jorden de befinder sig kæmper for overlevelse fra en blodtørstig væsen i en labyrint af stadig mindre tunneler. Da holdets rækker begynder at svinde, tunnellerne skrumpe og ammunition løber ud, gennemgangen for overlevelse bliver mere og mere desperat.

crawl or die

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel crawl or die
Instruktør Oklahoma Ward
Udgivelsesår 2014
Tags Alien, tunnel
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film