3 familier og 1 begravelse

Er en Komedie, Drama film instrueret af Michael Clancy med skuespillerne Paget Brewster, Jesse Bradford, Rene Auberjonois, Zooey Deschanel fra 2004

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Kate Collins er i gang med sit første år på universitetet, men hun har lidt svært ved at passe ind i studentermiljøet. Efter at hendes bedstefar dør, rejser hun hjem og bliver hurtigt omringet af sine sære familiemedlemmer. Bedstemorderen beder Kate om at holde en tale om bedstefaderen til begravelsen, og den opgave bliver vanskeligere end først antaget. De andre familiemedlemmer har nemlig ingen gode minder om bedstefaderen, tværtimod. Hans børn husker ham som en fraværende far, der knapt kunne huske deres navne. Og mens stakkels Kate har kvaler med at skrive talen, præges tiden op til begravelsen af familiestridigheder og intriger.

3 familier og 1 begravelse

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Eulogy
Instruktør Michael Clancy
Udgivelsesår 2004
Tags indie, familie hemmeligheder(family secrets), uafhængige film(independent film), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), familie konflikt(family conflict), død i familie(death in family), eksploderende båd(exploding boat)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film