The Mortal Instruments: Dæmonernes by

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Harald Zwart med skuespillerne Jared Harris, Chris Ratz, Carlos Gonzalez-Vio, Robert Sheehan fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Clary opdager tilfældigt, at hun er efterkommer af en gammel slægt af Skyggejægere, en slags halv-engle, hvis opgave det er at bekæmpe dæmoner. Da hendes mor bliver kidnappet, må hun vove sig ud i det alternative New York, der består af en underverden befolket af dæmoner, vampyrer, varulve og andre dødbringende skabninger.

The Mortal Instruments: Dæmonernes by

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Mortal Instruments: the City of Bones
Instruktør Harald Zwart
Udgivelsesår 2013
Tags varulv(werewolf), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), Angel, vampyr(vampire), troldmand(warlock), downworlder, shadowhunter, dæmon jæger(demon hunter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film