Wolf

Er en Thriller, Drama film instrueret af Jim Taihuttu med skuespillerne Marwan Kenzari, Michael Knaap, Raymond Thiry, Huub Smit fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Majid er en talentfuld kickbokser fra en grå, anonym hollandsk forstad. Da hans kampevner bringer ham stigende berømthed, både inden og uden for ringen, begynder afgrænsningen mellem kickboksningens verden og den organiserede kriminalitet at blive udvisket, og det bliver svært for Majid at finde ud af, hvad han virkelig ønsker. Wolf er vinder af ungdoms-juryprisen på San Sebastián International Film Festival 2013 og af priserne for både Bedste instruktør, Bedste skuespiller og Bedste produktionsdesign på Nederlands Film Festival 2013.

Wolf

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Wolf
Instruktør Jim Taihuttu
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere