kiki - den lille heks

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Hayao Miyazaki med skuespillerne Edie McClurg, Phil Hartman, Shinpachi Tsuji, Debbie Reynolds fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Kiki er 13 år gammel og bliver sendt ud i verden for at komme i lære som heks. Med sig har hun sin mors flyvende kost og den talende kat Jiji. Kiki må klare sig selv men får heldigvis plads som bud hos en bager i en stor fremmed by. Nu får hun brug for sine nye flyveevner, når hun leverer brød til byens folk, mens hun kæmper med hjemve og uforskammede kunder. Og så er der jo også den lokale dreng Tombo, som er temmelig interesseret i Kiki?

kiki - den lille heks

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Animation, Drama, Eventyr
Originaltitel kiki - den lille heks
Instruktør Hayao Miyazaki, Takashi Shimizu
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde venskab(female friendship), hund(dog), heks(witch), kat(cat), Bageri(bakery), cykel ulykke(bicycle accident), ur Tower(clock tower), gyvel(broom), Seaside by(seaside town), anime, bagning(baking), taler kat(talking cat), kurer service(courier service), levering service(delivery service), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film