Sharknado 2: The Second One

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Anthony C. Ferrante med skuespillerne Matt Lauer, Ian Ziering, Anthony C. Ferrante, Al Roker fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Et frygtindgydende vejrsystem bevæger sig mod New York og frigør en dødelig Sharknado, så Fin og April må igen vise heltemod.

Sharknado 2: The Second One

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Sharknado 2: The Second One
Instruktør Anthony C. Ferrante
Udgivelsesår 2014
Tags efterfølger(sequel), væsen(creature), haj(shark), lavet for tv(made for television), væsen funktion(creature feature), katastrofe film(disaster movie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film