Over hækken

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Tim Johnson med skuespillerne Eugene Levy, Nick Nolte, Wanda Sykes, Garry Shandling fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En flok dyr vågner af vinterdvalen og ser, at deres baghave er blevet til et villakvarter. Nu står de ansigt til ansigt med deres værste mareridt: mennesker.

Over hækken

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Over the Hedge
Instruktør Tim Johnson, Karey Kirkpatrick
Udgivelsesår 2006
Tags Grizzly Bjørn(grizzly bear), skov(forest), vororte, skildpadde(turtle), dyr(animal), skrald(garbage), Entrapment, haven(garden), egern(squirrel), spise og drikke(eating and drinking), forstadskommune idyl(suburbian idyll), skjule i en skrald container(hiding in a garbage container), Skunk, racoon
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film