Lyssky chokolade

Er en Dokumentar film instrueret af Miki Mistrati med skuespillerne Fred Frimpong, Ange Aboa, Christian P. Frutiger, Joanna Scott fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

Chokoladeindustrien er blevet afsløret i at benytte sig af børneslaver i Elfenbenskysten, og siden har industrien, hårdt presset af forbrugerne, været på den anden ende for at forklare hvad den gør for at komme trafficking og farligt børnearbejde til livs. Men passer det, at industrien gør så meget som den siger? I denne undersøgende film forsøger instruktør, Miki Mistrati at finde ud af, om chokoladeindustrien, som er en af verdens største brancher, taler sandt, når den siger, at den sørger for skolegang, hospitaler etc. for børnene i blandt andet Elfenbenskysten. Men projektet bliver svært allerede fra starten, da Elfenbenskystens ambassade ikke vil lade Miki rejse ind med mindre han har en invitation fra chokoladeindustrien.

Lyssky chokolade

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Shady Chocolate
Instruktør Miki Mistrati, U. Roberto Romano
Udgivelsesår 2012
Tags chokolade(chocolate), barn arbejdskraft(child labour), menneskelige handel(human trafficking), barn arbejdskraft(child labor)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film