Alien vs. Predator

Er en Science fiction, Action, Eventyr film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Jan Pavel Filipensky, Sam Troughton, Colin Salmon, Ewen Bremner fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I en nær fremtid leder mangemilliardæren Charles Weyland en ekspedition til Sydpolen. Dybt nede i isen mener Weyland at have lokaliseret ruinerne af en pyramide meget ældre end både aztekerne og egypternes.Da ekspeditionen endelig når ind i pyramiden, finder de rester af mennesker med store huller i brystkassen og også facehugger-rester, der mere end antyder, at pyramiden er beboet.Ondt bliver til mareridt, da fem unge Predators ankommer til pyramiden for at udføre deres rituelle manddomshandling, hvor de kæmper til døden mod de ætsende og hurtige aliens.Snart er det tydeligt, at kun én race slipper ud af pyramiden i live.

Alien vs. Predator

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Eventyr
Originaltitel AVP: Alien vs. Predator
Instruktør Paul W.S. Anderson, Paul W.S.Anderson
Udgivelsesår 2004
Tags plads Marine(space marine), Alien, pyramide(pyramid), besparelse den verden(saving the world), ros(praise), Predator, laserpointer
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film