To Kill a Mockingbird

Er en Drama film instrueret af Robert Mulligan med skuespillerne Jess Cavin, Brock Peters, Joe Ploski, Ethan Laidlaw fra 1962

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Gregory Peck er næppe nogensinde oplevet så helstøbt spillende som i Robert Mulligans klassiske fortolkning af Harper Lees roman "To Kill a Mockingbird". Filmen er i det hele taget en helstøbt oplevelse, som hører til blandt de sjældne perler. Fra første scene en rolig, grundig og yderst menneskelig fortælling, der fører os tilbage til en svunden tid - med hud og hår. Peck spiller forsvarsadvokaten Atticus Finch, alenefar til to børn og i gang med at forsvare en sort mand, der er anklaget for at have voldtaget en lokal hvid kvinde.

To Kill a Mockingbird

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel To Kill a Mockingbird
Instruktør Robert Mulligan
Udgivelsesår 1962
Tags sort folk(black people), baseret på roman(based on novel), intolerance, isolation, retten(court), barn(child), at blive en voksen(becoming an adult), højre og retfærdighed(right and justice), Brother søster forholdet(brother sister relationship), titel talt af karakter(title spoken by character), retten sag(court case), Farm arbejdstager(farm worker), vilkårlige loven(arbitrary law), forkert accusal(wrong accusal), socialt berøvet familie(socially deprived family), træ hus(tree house), udstødelse(exclusion), forsvar(defence)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film