Mord mellem venner

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Danny Boyle med skuespillerne Colin McCredie, Kerry Fox, Peter Mullan, Gary Lewis fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

David, Alex og Juliet søger en bofælle til deres store lejlighed. Hugo tropper op, og han er et friskt pust udefra. Jordbunden, begavet og cool. De tilbyder ham at flytte ind. Dagen efter Hugos indflytning, finder de ham stendød på hans værelse. Juliet, som er læge, fastslår, at han er død af en overdosis. Det er rystende, men står slet ikke mål med den næste opdagelse: En stor kuffert under Hugos seng, fuld af penge. De tre står nu over for et kæmpemæssigt dilemma.

Mord mellem venner

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Shallow Grave
Instruktør Danny Boyle
Udgivelsesår 1994
Tags penge(money), Neo-noir, Skotland(scotland), grav(grave), mistillid(distrust), roommate, Cult film, overdosis(overdose), mørk komedie(dark comedy), Edinburgh, lavvandede alvorlig(shallow grave)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere