Among the Living

Er en Fantasy, Gyser, Thriller film instrueret af Alexandre Bustillo med skuespillerne Chloé Coulloud, Damien Ferdel, Béatrice Dalle, Anne Marivin fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Victor, Dan og Tom pjækker fra skole og slår i stedet tiden ihjel på et forladt filmset, da de ser en kvinde i tunge kæder blive trukket henover pladsen af en mand iført en klovnemaske. Den maskerede mand opdager drengene, der stikker af i panik. Men før de når at komme væk, ser de noget - noget, de ikke burde have set noget, der har været holdt skjult i årevis. Noget,de aldrig nogensinde vil kunne glemme.

Among the Living

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser, Thriller
Originaltitel Aux Yeux Des Vivants
Instruktør Alexandre Bustillo, Julien Maury
Udgivelsesår 2014
Tags nøgenhed(nudity), astma(asthma), blod(blood), klovn(clown), skole(school), brand(fire), baby, kirkegård(cemetery), gravid(pregnant), fyrværkeri(fireworks), vask maskine(washing machine), låst i kuffert af bil(locked in trunk of car)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film